همانطور که می دانید هنگامی که اشتراک اینترنت ADSL خریداری می نمایید باید مودم خود را کانفیگ کنید . کانفیگ کردن مودم به معنای تنظیم کردن آن برای وصل شدن به اینترنت است. شما مودم را حداقل یک بار باید تنظیم کنید تا بتوانید با دستگاه های مختلفی به اینترنت آن متصل شوید. با توجه به اینکه کاربران پرسش های زیادی در خصوص کانفیگ کردن مودم اینترنت و تنظیمات مودم داشتند ، گروه مشاوره هیواتک در این مقاله تنظیم مودم d-link و کانفیگ مودم دی لینک را مورد بررسی قرار می دهد . امید است این مقاله راهنمای مناسبی برای تنظیم اینترنت مودمشما باشد . پیشنهاد می کنیم اگر تخصصی در زمینه پیکربندی مودم اینترنت خود ندارید ، به دقت این مقاله را مطالعه نمایید. همچنین بهتر است در صورتی که بعد از کانفیگ کردن مودم خود ، اینترنت تان به طور مداوم قطع و وصل شد ، مقاله ما در خصوص " خاموش شدن چراغ اینترنت مودم و قطع و وصل شدن اینترنت " را نیز مطالعه کنید تا اثر نویز بر خط اینترنت خود را بسنجید.



چرا باید مودم اینترنت را کانفیگ کنیم ؟

زمانی که اشتراک اینترنت ADSL خریداری می کنید برای اولین بار اقدام به کانفیگ کردن مودم خود می نمایید . اما بعد از آن نیز ممکن است به دلایل مختلف مثل فراموش کردن رمز عبور ، و یا نیاز به تغییر رمز مودم برای امنیت بیشتر و جلوگیری از هک شدن و یا برای رفع مشکل باز نشدن سایت ها با تغییر DNS اینترنت ، نیاز به ورود به صفحه تنظیمات مودم و ایجاد تغییراتی در تنظیمات آن داشته باشید .

 




معرفی چراغ های موجود در مودم D-Link

در این بخش از مقاله به معرفی چراغ های مودم دی لینک می پردازیم :

 


1- چراغ Power : روشن بودن این چراغ به معنای اتصال صحیح آداپتور برق مودم است .
2- چراغ LAN : نشان دهنه اتصال LAN به یک دستگاه دیگر است .
3- چراغ Wireless : روشن بودن این چراغ نشان دهنده فعال بودن قسمت وایرلس مودم است .
4- چراغ WPS : مربوط به مدل WPS است که یک استاندارد تنظیمات امنیتی شبکه های وای فای است .
5- چراغ USB : روشن بودن این چراغ نشان دهنده اتصال یک دستگاه USB است .
6- چراغ DSL : روشن بودن این چراغ به صورت ثابت نشان دهنده وجود سرویس ADSL روی خط تلفن متصل شده به مودم است .
7- چراغ Internet : سبز بودن چراغ اینترنت مودم نشان دهنده این است که تنظیم مودم اینترنت به صورت صحیح انجام گرفته و اتصال مودم با اینترنت هم برقرار است .

 

 


تنظیم کردن مودم D-Link برای اینترنت

در این مقاله کانفیگ مودم دی لینک مدل : DSL – 2740U را آموزش می دهیم . برای تنظیم مودم d-link 2740u مراحل زیر را دنبال کنید :

 


1- در قسمت نوار آدرس مرورگر خود آی پی 192.168.1.1 را وارد کنید . در صورتی که در این مرحله به صفحه تنظیمات مودم راه نیافتید و مرورگر شما در حالت لودینگ باقی ماند مقاله : رفع مشکل باز نشدن صفحه تنظیمات مودم را مطالعه نمایید .

 


2- در این مرحله پنجره جدیدی باز می شود و نام کاربری و پسورد مودم از شما پرسیده می شود . که هر دو قسمت به صورت پیش فرض admin می باشد . برای هر دو قسمت admin را وارد کرده و دکمه OK را انتخاب کنید .

 


3- به این ترتیب به صفحه تنظیمات مودم d-link وارد خواهید شد . در تب Wizard در بخش SETUP روی دکمه Setup Wizard کلیک کنید .

 


4- صفحه خوش آمد گویی باز خواهد شد . روی دکمه Next کلیک کنید تا به صفحه تنظیمات مودم دی لینک هدایت شوید .

 


5- در این بخش می توانید برای امنیت بیشتر و جلوگیری از هک وای فای مودم d-link دی لینک اقدام به تغییر رمز مودم دی لینک که به صورت پیش فرض admin است نمایید ( پسوردی که در مرحله 2 وارد کردید ) در صورت عدم تمایل به این کار دکمه Skip را بزنید .

 


6- در این قسمت Time Zone را روی Tehran قرار داده و دکمه Next را انتخاب کنید .

 


7- در مرحله بعد تنظیمات را مطابق تصویر زیر تغییر دهید و VPI:0 و VCI:35 را انتخاب کنید .

 


8- در این مرحله نام کاربری و پسورد ارائه شده توسط مخابرات را وارد نمایید و دکمه Next را انتخاب کنید .

 


9- در این قسمت تیک Enable Your Wireless Network را فعال کنید ، در بخش Wireless Network Name نام انتخابی برای وایرلس خود را انتخاب نمایید . همچنین قسمت Visibility Status را روی Visible قرار داده و در بخش Security level ، Wp A2-Psk را انتخاب کنید . همچنین در قسمت WPA2 Pre-Shared key یک پسورد 8 رقم به بالا برای وایرلس خودانتخاب کنید . و سپس روی دکمه Next کلیک کنید .

 


10- در مرحله آخر نیز روی دکمه Apply کلیک کنید تا تغییرات اعمال شود .

 

 






منبع : راهنمای کانفیگ مودم دی لینک و تنظیمات مودم دی لینک





هیواتک , سامانه مشاوره هیواتک , رفع مشکلات رایانه , رفع مشکلات موبایل , رفع مشکلات اینترنت , پاسخگویی به سوالات کامپیوتری , پاسخگویی به سوالات رایانه ای , پاسخگویی به مشکلات رایانه ای , سامانه رایانه کمک هیواتک , رایانه کمک هیواتک , رایانه کمک تلفنی , مشاوره خرید موبایل , رفع مشکلات کامپیوتری , مشکلات کامپیوتری تلفنی , مشاوره خرید لپ تاپ , معرفی پیام رسان تلگرام و نحوه عضویت , خاموش شدن چراغ اینترنت مودم و قطع و وصل شدن اینترنت , روش های پاکسازی فایل های اضافی اندروید , معرفی شبکه اجتماعی اینستاگرام و عضویت , علت وصل نشدن کامپیوتر به اینترنت در ویندوز 7  , راهنمای غیر فعال سازی آپدیت ویندوز , آموزش بکاپ گیری از اندروید و کلیه اطلاعات گوشی , ساخت گروه اینستاگرام و حذف گروه ساخته شده در اینستاگرام , نحوه قرار دادن فیلم در پاورپوینت , ویژگی های نسخه جدید تلگرام و تغییرات جدید تلگرام را بشناسیم , نحوه فرستادن آهنگ در آیفون از تلگرام , جلوگیری از تگ شدن در اینستاگرام و آرشیو کردن پست ها در اینستاگرام , رفع مشکل باز نشدن سایت ها با تغییر DNS اینترنت , راهنمای به اشتراک گذاری پست های اینستاگرام , پین کردن پیام در گروه تلگرام و پین کردن مخاطب در تلگرام , راهنمای ریپورت اینستاگرام و خارج شدن از ریپورت اینستاگرام , راهنمای آپدیت ویندوز 10 , راهنمای دریافت تیک آبی اینستاگرام , راهنمای انتقال برنامه به کارت حافظه اندروید , راهنمای روت کردن گوشی اندروید و مزایا و معایت روت کردن گوشی , نوشتن فرمول در ورد و تایپ فرمول ریاضی در نرم افزار تایپ فرمول  , راهنمای کانفیگ مودم دی لینک و تنظیمات مودم دی لینک