به گزارش ایسنا، دکتر مهدی ریاحیفر در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در قراردادهای ما دو چیز مهم و حائز اهمیت است گفت: نخست منابع مالی و دیگری حق بیمه است.
به گزارش ایسنا، دکتر مهدی ریاحیفر در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در قراردادهای ما دو چیز مهم و حائز اهمیت است گفت: نخست منابع مالی و دیگری حق بیمه است.
به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت The verge، یکی از مشکلاتی که کاربران همواره با آن دست و پنجه نرم میکنند، آن است که چگونه با سرعت زیاد تصاویر و ویدیوهای ذخیره شده در گوشیهای خود را به رایانه منتقل کنند.
به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت ویکی هاو، با توجه به آنکه کاربران بسیاری در فضای مجازی از هنگ کردن گوشیهای آیفون خود گله و شکایت کردهاند، در این گزارش به بررسی مختصر مجموعه اقداماتی که میتوان به منظور جلوگیری از اتفاقات اینچنینی همچون هنگ کردن گوشیهای آیفون پرداخته شده است.
به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت ۹news، طبق تحقیقات و پژوهشهایی که توسط موسسه اسکم واچ (ScamWatch) صورت گرفته است، در سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی بالغ بر ۱۶۰ هزار کاربر استرالیایی تحت تاثیر استفاده از اینترنت وای فای عمومی، حدود ۱۰۰ میلیون دلار خود را از دست داده و اطلاعات شخصیشان نیز به سرقت رفته است.
به گزارش ایسنا، محمدجواد آذری جهرمی که در یک برنامه تلویزیونی حضور یافته بود، با بیان اینکه طرح ثبت تلفنهای همراه یا رجیستری در حوزه ساماندهی واردات گوشیهای همراه اجرا شده، گفت: از روز شنبه وارد فاز پنجم این طرح شدیم و گوشیهای ساخت شرکت الجی در پوشش این طرح قرار گرفتند. بنا به برنامهریزیها نیز پیش از پایان سال ۹۶ تمامی برندها شامل این طرح خواهند شد.
وی با اشاره به موفقیت چهار مرحله قبلی رجیستری افزود: گوشیهایی که از مبادی قاچاق وارد شده باشند، گمرک پرداخت نکرده باشند و استانداردهای لازم را رعایت نکرده باشند، توسط وزارت صنعت در اجرای رجیستری لحاظ شده و در صورت فعال شدن در شبکه تلفن همراه تنها ۳۰ روز فعال هستند و سپس غیرفعال میشوند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مقابله با قاچاق را یکی از اهداف طرح رجیستری دانست و بیان کرد: در دنیا نظام مقابله با قاچاق تنها با پایش مرزها نیست و کالاها در کشور کنترل میشود. امروزه بسیاری از صنایع ما به دلیل قاچاق مقرونبه صرفه بودن خود را از دست دادهاند. در کشورهای پیشرفته کالا از زمان ورود به مغازه و هنگام فروش پایش میشود و فاکتور آن با مکانیزمی در بانک ثبت میشود و اینطور نیست که یک کالا که سیکل قانونی را طی نکرده به فروش برسد.
جهرمی درباره راههای قاچاق کالا در کشور توضیح داد: در کشور ما بیشتر موضوع کنترل قاچاق به کنترل مرزها برمیگردد البته قاچاق ممکن است از مبادی غیرقانونی وارد شود یا با جعل عناوین دیگر از مبادی قانونی اتفاق بیفتد و یا قطعاتی از درگاه گمرک وارد شده و سرهمبندی شود. بنابراین کالای قاچاق از طرق مختلف وارد میشود و به همین خاطر مکانیزم کنترل بازار یک شبکه به هم پیوسته است.
وی با بیان اینکه در حوزه تلفن همراه به علت وجود فناوری اطلاعات پدیده قاچاق قابل کنترل است، افزود: ما میتوانیم نظام گمرک را با استفاده از نظام وزارت صنعت و وزارت ارتباطات و همچنین ظرفیت فناوری اطلاعات کنترل کنیم زیرا شماره سریال گوشی (IMEI) که توسط شرکت سازنده دریافت میشود برای گوشیها منحصر به فرد است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه برای اجرای رجیستری نیاز به هماهنگی بین دستگاههای مختلف وجود دارد، افزود: مسئولیت اجرای این طرح برعهده ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز است. این طرح نزدیک به دو سال است که مطرح شده البته یک بار نیز در سال ۸۸ با شکست مواجه شده بود. از زمان در دست گرفتن طرح در دولت دوازدهم ما آن را به عنوان یکی از مسائل پیشرو در دستور کار قرار دادیم و با دستگاههای مختلف جلساتی برگزار کردیم که در نهایت نظر وزرا بر این بود که با توجه به تاثیر فناوری اطلاعات در این طرح مسئولیت کارگروه برعهده وزارت ارتباطات باشد.
ریالی از طرح رجیستری گوشی به جیب وزارت ارتباطات نمیرود
جهرمی درباره شبهه درآمد وزارت ارتباطات با اجرای رجیستری اظهار کرد: منابع حاصل از مبارزه با قاچاق از طریق گمرک به خزانه وارد میشود و به وزارت ارتباطات نمیرسد اما تاثیر مهم این طرح پایش سلامت مردم و خدمات پس از فروش است. وزارت صنعت مکانیزمی دارد که تنها به کسانی اجازه واردات دهد که توانایی ارائه خدمات پس از فروش داشته باشند.
وی در پاسخ به علت گرانی گوشیهای تلفن همراه با اجرای رجیستری بیان کرد: ذاتا افزایش قیمت ناشی از اجرای طرح رجیستری همان هزینه گمرک است که به چرخه اضافه میشود و در حداقل چهار یا پنج درصد قرار دارد. این هزینه گمرک به عنوان میزان سهم واردکننده به حساب خزانه واریز میشود. البته هزینه ارزش افزوده و مالیات هم وجود دارد که فروشندگان رسمی قبلا هم آن را پرداخت میکردند.
بعضی از کاربران گوشی های آیفون با مشکل پر شدن حافظه آیفون مواجه هستند که برای خالی کردن حافظه آیفون مطالعه مقاله کمبود حافظه در آیفون را به شما دوستان عزیز پیشنهاد می کنیم ، معمولا بخش زیادی از حافظه به جز اطلاعات شخصی و مهم شما اختصاص به بخش other در آیفون دارد ، فضای other در ایفون چیست ؟ برای فهمیدن این سوال و پاک کردن other ایفون می توانید مقاله نحوه از بین بردن other ایفون را مطالعه کنید . بخشی از فضای other مربوط به کش برنامه های داخل گوشی و آهنگ ها و عکس ها است . همه ی ما با برنامه اینستاگرام آشنایی داریم ، cache برنامه هایی مثل اینستاگرام و تلگرام به نسبت برنامه های دیگر بیشتر است ، در خصوص تلگرام در مقاله چگونه کش تلگرام را پاک کنیم صحبت کردیم ، در مقاله امروز گروه مشاوره هیواتک قصد داریم پاک کردن کش اینستاگرام و پاک کردن cache اینستاگرام درآیفون را برای شما دوستان عزیز شرح دهیم .
مطالعه مقاله حذف اکانت اینستاگرام را به شما دوستان عزیز پیشنهاد می کنیم .
مسیر یاب ویز قدرتمند ترین مسیر یاب در جهان است که با آن در مقاله نرم افزار مسیریاب waze آشنا شدیم . اکثر افراد برای رسیدن به مقصد خود با راه های بهتر و سریع تر از نرم افزار waze استفاده می کنند . این برنامه بسیار محبوب شما را از مسیر های بدون ترافیک و نزدیک به مقصد مورد نظر می رساند ، سرعت مجاز در مسیر و سرعت شما را نمایش می دهد ، دوربین های سرعت گیر راهنمایی و رانندگی را نمایش می دهد ، دارای سخنگوی صوتی است که در هنگام رانندگی شما را هدایت می کند . در مقاله امروز گروه مشاوره هیواتک قصد داریم روش دانلود سخنگوی فارسی waze و فعال سازی ویز فارسی را برای شما دوستان عزیز شرح دهیم .
همانطور که می دانید پس از واردشدن و ثبت نام در تلگرام ، برای افرادی که شماره ی شما را دارند پیغامی ارسال می شود که اطلاع می دهد شما عضو تلگرام شده اید. قابلیت جوین تلگرام یا Joined Telegram به کاربر تازه ثبت نام کرده کمک می کند تا افرادی که شماره اش را دارند از وارد شدن وی به تلگرام مطلع شوند. اما این پیغام Joined Telegram برای کاربرانی که دوستانشان بطور مداوم دیلیت اکانت کرده و وارد تلگرام می شوند ممکن است مزاحمت داشته باشد. برای همین منظور تلگرام یک تدبیر اندیشیده و پیغام جوین Joined Telegram را برای کاربرانی که بطور مرتب دیلیت اکانت کرده و وارد تلگرام می شوند غیرفعال کرده است. مشکل عدم ارسال پیغام جوین تلگرام برای پس از ساخت اکانت یکی از سیاست های جدید تلگرام است و یکبار برای دوستان کاربری که وارد تلگرام شده است ارسال می شود. به زبان ساده تر اگر شما در مدت زمان کمتر از یک ماه، چند بار دیلیت اکانت کنید و وارد تلگرام شوید برای بار دوم پیغام Joined Telegram برای دوستانتان ارسال نمی شود.
دیگر مقالات هیواتک نظیر تغییر تم تلگرام ، تغییر شماره تلفن تلگرام و فالو هشتگ در اینستاگرام را دنبال کنید.
تلگرام یکی از پیام رسان هایی است که با وجود فعالیت چند ساله، همچنان محبوبیت خود را میان مردم دارد. دلیل این محبوبیت اسن است که تلگرام در هر آپدیت خود امکانات جالبی را عرضه می کند ( برای آشنایی با جدید ترین امکانات پیام رسان تلگرام مقالات تغییر تم تلگرام ،پخش شناور ویدئو در تلگرام ، نظر سنجی تلگرام و مخفی کردن شماره تلگرام را دنبال کنید) که می تواند دلیل محبوبیت آن باشد.
شبکهی جهانی وب مکان فوقالعادهای است؛ ولی آیا تا بهحال به این موضوع فکر کردهاید چه کسی اینترنت را اختراع کرده است؟ پاسخ این سؤال، برخلاف برخی اختراعات، ساده نیست؛ چرا که اعتبار این کار متعلق به شخص واحدی نیست. در وهلهی اول افرادی هستند که اینترنت را از لحاظ تئوری اختراع کردند؛ ایدهی مکانی که در آنجا تمام دانشها در اختیار تمام افراد جهان قرار بگیرند.